Lasersko odstranjevanje dlak

Smo strokovnjaki za odstranjevanje dlak

Pri odstranjevanju dlak je na trgu na voljo veliko možnosti. Če pa iščete nekaj dolgotrajnega in učinkovitega, je lasersko odstranjevanje dlak na obrazu zagotovo prava izbira. Če potrebujete trajno odstranjevanje dlak, potem ste na pravem mestu. Lasersko odstranjevanje dlak je kozmetični postopek, pri katerem se za odstranjevanje neželenih dlak uporablja koncentriran žarek svetlobe. Svetlobno energijo absorbira pigment v lasnem mešičku, kar ga poškoduje in prepreči nadaljnjo rast las. Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu ima številne prednosti, med drugim: trajno zmanjšanje neželenih dlak. Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu je primerno za vse tipe kože. Trajno odstranjevanje dlak se lahko uporablja na majhnih ali velikih predelih telesa. Trajno odstranjevanje dlak je hiter in enostaven postopek z minimalnim nelagodjem.

Lasersko odstranjevanje dlak
Lasersko odstranjevanje dlak

Kako lasersko odstranjevanje dlak poteka?

Med laserskim odstranjevanjem dlak boste nosili zaščitna očala. Laser bo usmerjen v območje zdravljenja in morda boste občutili kratek, vroč občutek, ko se energija absorbira v lasnih mešičkih. Po zdravljenju je lahko področje rdeče in oteklo. To je normalno in bo izzvenelo v nekaj urah. Lasersko odstranjevanje dlak (cenik se določi individualno) se lahko izvaja na katerem koli delu telesa, kjer se pojavljajo neželene dlake. Najpogosteje se uporablja lasersko odstranjevanje dlak na obrazu, pa tudi na nogah, rokah, bikini predelu in pazduhah. Število tretmajev, potrebnih za optimalne rezultate, se razlikuje od osebe do osebe. Običajno je za najboljše rezultate potrebnih 6-8 tretmajev. Časovni razmik med posameznimi tretmaji je običajno 4-6 tednov. Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu je varno za večino ljudi. Ko se gre za lasersko odstranjevanje dlak, cenik odraža kakovost storitev. Za točne cene nam pošljite povpraševanje.

Ste naveličani neskončnega britja ali voskanja?

Z laserskim odstranjevanjem dlak lahko dosežete gladko in svilnato kožo, ki ste si jo vedno želeli. Uporabljamo najnovejšo tehnologijo za zagotavljanje učinkovitih in dolgotrajnih rezultatov.

Naše visoko usposobljeno osebje bo skupaj z vami oblikovalo načrt, ki bo ustrezal vašim individualnim potrebam. Ponujamo različne možnosti laserskega odstranjevanja dlak, zato lahko izberete tistega, ki vam ustreza.

Uporabljamo najnovejšo tehnologijo

Uporabljamo najnovejšo tehnologijo in opremo, da vam zagotovimo najboljše možne rezultate.

Zaupajte pravim strokovnjakom

Smo strokovnjaki na tem področju in vam lahko ponudimo najboljše lasersko odstranjevanje dlak.

Ponudimo najboljše možne rezultate

Še danes se obrnite na nas in izpolnite spodnji obrazec!

Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu

Trajno odstranjevanje dlak ima številne prednosti

Trajno odstranjevanje dlak ima številne prednosti, med drugim vam lahko dolgoročno prihrani čas in denar. Prav tako se lahko izognete bolečinam in draženju, povezanim z začasnimi metodami, kot sta britje in voskanje. Trajno odstranjevanje dlak je pogosto tudi učinkovitejše od začasnih metod. To pomeni, da je manjša verjetnost ponovne rasti dlak na predelih, ki so bili obdelani. Poleg tega trajno odstranjene dlake običajno ponovno zrastejo mehkejše in tanjše, zato so manj opazne. Trajno odstranjevanje dlak lahko poveča vašo samozavest. Če se počutite nesamozavestni zaradi odvečnih dlak, vam lahko zavedanje, da jih je mogoče trajno odstraniti, daje nov občutek moči. Trajno odstranjevanje dlak vam lahko zagotovi samozavest, ki jo potrebujete, da pokažete svoj pravi jaz.

Povečajte svojo samozavest

Če niste zadovoljni z videzom dlak na obrazu, se lahko zelo težko počutite samozavestno. Zato se vse več žensk odloča za trajno odstranjevanje dlak, da bi se za vedno znebile neželenih dlak. Milijoni žensk po vsem svetu se spopadajo z odvečnimi dlakami in najti rešitev, ki vam bo ustrezala, je lahko pravi izziv.  Urejene ženske so bolj samozavestne. Vedo, da so privlačne, in to izkoristijo v svoj prid. Samozavest je ključnega pomena za uspeh na katerem koli področju življenja, zato so urejene ženske običajno uspešnejše. Če skrbite za svoj videz, se to odraža v vaši samozavesti. Ljudje začutijo, če se nekdo poskuša pretvarjati, če pa ste resnično samozavestni, je to naravno in pristno. Vaša navade urejanja veliko povedo o tem, kako se vidite. Če želite, da vas vidijo kot samozavestnega in povezanega, je pomembno, da poskrbite za svoj videz. To ne pomeni, da morate biti vedno popolno urejeni, vendar se morate potruditi, da boste videti urejeni in reprezentativni. Tako se boste bolje počutili in si boste povečali samozavest, ko jo boste potrebovali.

Lasersko odstranjevanje dlak

POGOSTA VPRAŠANJA

Če vas o laserskem odstranjevanju dlak zanima še več, boste odgovora na svoja vprašanja morda našli spodaj - v pogostih vprašanjih in odgovorih nanje.

Če želite dobiti podatek o tem, koliko vas bo stalo lasersko odstranjevanje dlak, cenik dobite tako,  da nam preprosto izpolnite obrazec spodaj in posredovali vam bomo podroben cenik. Verjamemo, da je pomembno, da naše stranke točno vedo, kaj plačujejo, in z veseljem jim te informacije posredujemo. Zavedamo se, da so stroški pogosto odločilni dejavnik pri izbiri ponudnika storitev, zato ponujamo konkurenčne cene, ne da bi pri tem ogrozili kakovost ali storitve. Če želite izvedeti več o naši strukturi cen in koliko stane lasersko odstranjevanje dlak, cenik z veseljem pošljemo.

 

Na splošno je priporočljivo, da se pred laserskim odstranjevanjem dlak obrijete. To pomaga laserju, da učinkoviteje zajame dlačne mešičke. Če se ne boste obrili, bo laser morda še vedno lahko odstranil dlake, vendar bo to trajalo dlje in bo potrebnih več tretmajev. Če želite doseči najboljše rezultate, se pred tem obrijte.

Kaj se zgodi takoj po zdravljenju? Ali dlake takoj izpadejo?  Dlačice začnejo izpadati v 5-14 dneh in lahko izpadajo še več tednov. Razlog za to je, da laser cilja na lasne mešičke, ki jih nato uniči. Folikli potrebujejo čas za celjenje, v tem času pa izločijo obstoječe dlake.  Pri večini ljudi se po 2-3 seansah laserskega odstranjevanja dlak pojavi občutno izpadanje dlak. Vendar lahko traja tudi do 6 seans, preden izginejo vse neželene dlake. 

Gre za varno in učinkovito odstranjevanje neželenih dlak. Vendar kot pri vsakem medicinskem postopku tudi tu obstajajo možna tveganja. Ta tveganja so običajno majhna in jih lahko zdravnik zlahka obvladuje. Med najpogostejšimi stranskimi učinki so začasna rdečica, oteklina in nelagodje na mestu zdravljenja. Redkejši neželeni učinki so lahko mehurji, opekline in spremembe barve kože. Če se pri vas pojavi kateri koli od teh neželenih učinkov, se nemudoma obrnite na svojega zdravnika.

Tako kot pri vsakem tretmaju odstranjevanja dlak se morate po laserskem odstranjevanju dlak izogibati nekaterim stvarem, da bi dosegli čim boljše rezultate in preprečili morebitno draženje kože. Prvih 24 ur po zdravljenju se izogibajte vročim tušem ali kopeli, savnam, parnim sobam in vsem drugim dejavnostim, ki zvišujejo telesno temperaturo. To lahko povzroči draženje kože in lahko celo zmanjša učinkovitost laserskega zdravljenja. Vsaj 2 tedna po laserskem odstranjevanju dlak se morate izogibati tudi izpostavljanju soncu. To pomeni, da se ne smete sončiti, uporabljati solarija ali izdelkov za samoporjavitev. Izpostavljenost sončni svetlobi lahko poveča občutljivost kože in povzroči hiperpigmentacijo (potemnitev kože).