Odstranjevanje znamenj

Tovrsten poseg je varen, saj je možnih zapletov in negativnih posledic izjemno malo. Med možne zaplete sodijo le manjša krvavitev na mestu posega, blaga bolečina, rdečina in lažje vnetje. Tovrstni zapleti so sicer možni, a so redki, zato je skrb odveč.
Trajanje posega je odvisno od količine odstranjenih znamenj in njihovih velikosti. V povprečju gre za približno 10 minut na znamenje, ki ni izredno veliko.
Da, možna je tudi odstranitev znamenj na lasišču, poteka namreč na enak način, kot na vseh ostalih delih telesa. Med postopkom pa se lasišče ne poškoduje.
Postopek odstranjevanja znamenj je izjemno nenevaren, a je v nosečnosti odstranjevanje kljub temu odsvetovano. Poseg pa se vedno izvede tudi v nosečnosti, če gre za nevarna znamenja in kožni tumor.
Če se želite znebiti znamenj, je za vas najboljši poseg odstranjevanje znamenj, cenik pa pridobite s pošiljanjem povpraševanja. Obrazec najdete na dnu strani, zato nam v primeru dodatnih vprašanj pišite, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.