Lasersko odstranjevanje dlak

Če želite dobiti podatek o tem, koliko vas bo stalo lasersko odstranjevanje dlak, cenik dobite tako,  da nam preprosto izpolnite obrazec spodaj in posredovali vam bomo podroben cenik. Verjamemo, da je pomembno, da naše stranke točno vedo, kaj plačujejo, in z veseljem jim te informacije posredujemo. Zavedamo se, da so stroški pogosto odločilni dejavnik pri izbiri ponudnika storitev, zato ponujamo konkurenčne cene, ne da bi pri tem ogrozili kakovost ali storitve. Če želite izvedeti več o naši strukturi cen in koliko stane lasersko odstranjevanje dlak, cenik z veseljem pošljemo.

 

Na splošno je priporočljivo, da se pred laserskim odstranjevanjem dlak obrijete. To pomaga laserju, da učinkoviteje zajame dlačne mešičke. Če se ne boste obrili, bo laser morda še vedno lahko odstranil dlake, vendar bo to trajalo dlje in bo potrebnih več tretmajev. Če želite doseči najboljše rezultate, se pred tem obrijte.

Kaj se zgodi takoj po zdravljenju? Ali dlake takoj izpadejo?  Dlačice začnejo izpadati v 5-14 dneh in lahko izpadajo še več tednov. Razlog za to je, da laser cilja na lasne mešičke, ki jih nato uniči. Folikli potrebujejo čas za celjenje, v tem času pa izločijo obstoječe dlake.  Pri večini ljudi se po 2-3 seansah laserskega odstranjevanja dlak pojavi občutno izpadanje dlak. Vendar lahko traja tudi do 6 seans, preden izginejo vse neželene dlake. 

Gre za varno in učinkovito odstranjevanje neželenih dlak. Vendar kot pri vsakem medicinskem postopku tudi tu obstajajo možna tveganja. Ta tveganja so običajno majhna in jih lahko zdravnik zlahka obvladuje. Med najpogostejšimi stranskimi učinki so začasna rdečica, oteklina in nelagodje na mestu zdravljenja. Redkejši neželeni učinki so lahko mehurji, opekline in spremembe barve kože. Če se pri vas pojavi kateri koli od teh neželenih učinkov, se nemudoma obrnite na svojega zdravnika.

Tako kot pri vsakem tretmaju odstranjevanja dlak se morate po laserskem odstranjevanju dlak izogibati nekaterim stvarem, da bi dosegli čim boljše rezultate in preprečili morebitno draženje kože. Prvih 24 ur po zdravljenju se izogibajte vročim tušem ali kopeli, savnam, parnim sobam in vsem drugim dejavnostim, ki zvišujejo telesno temperaturo. To lahko povzroči draženje kože in lahko celo zmanjša učinkovitost laserskega zdravljenja. Vsaj 2 tedna po laserskem odstranjevanju dlak se morate izogibati tudi izpostavljanju soncu. To pomeni, da se ne smete sončiti, uporabljati solarija ali izdelkov za samoporjavitev. Izpostavljenost sončni svetlobi lahko poveča občutljivost kože in povzroči hiperpigmentacijo (potemnitev kože).