Dermatološka klinika - domača stran

Ko pridete na pregled, s seboj prinesite vso morebitno zdravniško dokumentacijo, ki govori o vaših težavah. Skupaj jo bomo pregledali in se z vami podrobno pogovorili o tem, kaj vas muči. Nato si bomo stanje ogledali še sami in ocenili nadaljnje postopke. Skupaj se bomo dogovorili o reševanju težav, ukrepih in morebitnih posegih. Pri nas se boste počutili varno in sprejeto, zato ne odlašajte, ampak se na pregled naročite še danes.
Seveda, preprosteje skorajda ne bi moglo biti! Z nami stopite v stik tako, da izpolnite kontaktni obrazec in nam pošljete svoje vprašanje, povpraševanje po storitvah, nam zaupajte svoje težave in skrbi … Mi pa smo tu zato, da se vam v kar najkrajšem mogočem času oglasimo s konkretnim odgovorom. Smo dermatološka klinika, ki stavi na svoj ugled, zato tudi vas ne bomo razočarali.
Seveda, tudi naši najmlajši zaradi različnih težav kdaj potrebujejo obisk dermatologa. Naša dermatološka klinika (naročanje poteka z nekaj kliki) je otrokom, seveda pa tudi njihovim staršem, prijazna. Specialist dermatolog za otroke se bo vašemu podmladku popolnoma posvetil in z njim ustvaril pristen odnos. Otrokom naslednji obisk pri nas zagotovo ne bo težak.
Pogosto slišimo, kako so čakalne dobe v javnem zdravstvu dolge, marsikdo na prvi pregled ali poseg čaka več mesecev in celo let. Pri nas se kaj takšnega ne bo zgodilo, saj nam je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank – ne glede na to, kakšne dermatološke težave jih pestijo. Zavedamo se namreč, kako pomemben organ je koža, in zanjo je treba poskrbeti takrat, ko še ni prepozno.
V dermatološki kliniki se lahko odločite za različne storitve, med katerimi so splošni kožni pregledi in pregledi kožnih znamenj ter njihovo odstranjevanje, poleg kože pa odpravljamo tudi težave z lasmi in nohti. Delamo tudi s sodobnim laserjem, ki poskrbi za trajno odstranjevanje dlak na katerem koli delu telesa. Stopite v stik z nami! Naša dermatološka klinika (čakalne dobe vas zagotovo ne bodo razočarale) vas pričakuje.